P1070366Luxe villa met een spectaculair uitzicht op de vallei en omliggende bergen

Een adembenemend berglandschap en ondergaande zon dat is de setting van deze vrijstaande villa in Calpe. Het zonnige terras van ruim 100 m2 biedt volop plaats voor iedereen. Vanuit de woonkamer en de master-bedroom heeft u toegang tot het terras. Het terras is voorzien van een heerlijke lounge-bank, eettafel, ligbedden en een prachtig zwembad van 9×4 m2. Het terras ligt de hele dag in de zon, maar er zijn ook meerdere schaduwplekken gecreëerd.

Bij het zwembad is een heerlijke verkoelende buitendouche en tropische tuin met palmbomen, sinaasappel- en citroenbomen. Voor de kinderen is er volop (bad-)speelgoed aanwezig en een tafeltennistafel, zodat ook zij de hele dag kunnen genieten ’s Avonds kunt u op het terras genieten van het prachtige uitzicht en de ondergaande zon.

De barbecue en buiten-eettafel biedt alle mogelijkheden voor heerlijke lange avonden buiten. Op het terras en bij het zwembad heeft u tevens WIFI.

De entree en garage geeft ruimte om uw auto’s op eigen afgesloten terrein te parkeren.

Tevens is bij de Villa nog de mogelijkheid het luxe 4-persoonsappartement af te huren, waarbij nog eens 4 personen heerlijk kunnen vertoeven in alle luxe.