In de villa hebben wij een naast een keuken ook een grote barbecue. Hierop kunt u natuurlijk de lekkerste gerechten klaar maken. Mocht u geen zin hebben in het zelf kokkerellen dan kunt natuurlijk uiteten.  Het eten en drinken in Spanje is goedkoop. Zo heeft u al een drie gangen menu voor ∈15 en daarbij krijgt u er nog een fles wijn bij. De meeste rode wijnen komen natuurlijk uit de bekendste Spaanse streek Rioja. Ook de wijn is niet duur en smaken heerlijk.

Hier een paar tips van restaurants waar wij zelf hebben gegeten. Deze restaurants verschillen van prijs en wij raden u dan ook aan om gebruik te maken van bijvoorbeeld Tripadvisor. Deze site gebruiken wij zelf vaak en geeft vaak een goede weergave van de sfeer en kwaliteit.

Calpe:

Puerto Blanco, heerlijk eten en een mooie lokatie in de haven. Staat bekend om zijn heerlijke carpaccio en Chatea briant.

Moraira:

El Chamizo, Prachtige lunch locatie met een heerlijk terras aan de zee. Fantastische paella! Echt een top plekje. Reserveren is aan te bevelen.paella-25

Altea:

El Pescador, Hier kun je voor ongeveer ∈15 een drie gangen menu krijgen incl een fles wijn.

Albir:

Zero Zero, aan zee en in oosterse loungesfeer om iets te eten of te drinken.

Benidorm:

In het oude centrum aan het einde van de restaurantstraat zit een tapas-bar waar je de heerlijkste tapas kunt bestellen. Hier komen voornamelijk Spanjaarden en rond 3 a 4 uur is het gezellig druk.

p1110760